Foto: Publicitātes foto
Alūksnes Tūrisma informācijas centrs (TIC) aicina baudīt rudeni Latvijas ziemeļos un apmeklēt jauno ugunsnovērošanas skatu torni Tempļa kalna parkā. Kopš atklāšanas, skatu torni apmeklējuši jau aptuveni 12 tūkstoši cilvēku.

Šovasar Alūksne kļuva par vienu tūrisma apskates objektu bagātāka. Jūnijā apmeklētājiem tika atklāts Alūksnes ugunsnovērošanas skatu tornis, kas īsā laikā iemantojis lielu popularitāti gan alūksniešu, gan pilsētas viesu vidū, un kļuvis par vienu no apmeklētākajiem tūrisma objektiem pilsētā, pastāstīja TIC.

Skatu tornis atrodas pie Alūksnes ezera Tempļa kalna parkā. Šī torņa augstums ir 37,8 metri.

Alūksnes novada pašvaldības tūrisma informācijas speciālists Aigars Ribušs informē, ka Alūksnes ugunsnovērošanas skatu tornis apmeklētājiem ierastajā darba laikā, no otrdienas līdz svētdienai, šogad būs pieejams līdz 31. oktobrim.

Viņš aicina alūksniešus un pilsētas viesus izmantot izdevību un apmeklēt skatu torni laikā, kad Alūksne krāsojas zeltaini rudenīgās krāsās. Sākot no 1. novembra līdz nākamā gada 1. maijam, ugunsnovērošanas skatu tornis būs pieejams grupu apmeklējumiem, iepriekš piesakoties Alūksnes Tūrisma informācijas centrā pa e-pastu tic@aluksne.lv vai zvanot pa tālruņiem 64322804 vai 29130280.

Ko vēl apskatīt Alūksnē?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!