Šī gada novembrī Bauskas Tūrisma informācijas centrs (TIC) sadarbībā ar deviņiem Bauskas un apkārtnes ēdināšanas uzņēmumiem organizēs "Bauskas kafejnīcu patriotisko nedēļu", kura norisināsies no 11. līdz 18. novembrim.


Patriotiskās nedēļas laikā kafejnīcas gaidīs gan baušķeniekus, gan viesus, lai kopīgi nosvinētu Latvijas valsts svētkus ar īpašiem svētku ēdieniem par īpaši pievilcīgām cenām, informē Bauskas TIC. Lai veicinātu svētku noskaņu un patriotiskumu, gaidot ēdienus, viesi tikšot aicināti rakstīt vēlējumus Latvijai ceļā uz tās simtgadi. Vēlējumi tiks apkopoti un decembrī izstādīti publiskos pasākumos. Lai veicinātu lielāku interesi par šo pasākumu, tiek piedāvāts spēles elements - apmeklēt divas kafejnīcas un iegūt pašu uzņēmēju sarūpētās dāvanas, teikts tourism.bauska.lv.
Patriotiskās nedēļas dalībnieki: krogs "Aveņi", mūzikas klubs "Čuguna Roze", grillbārs "Pauze", kafejnīca "Pils Krogs", viesu nams "Bērzkalni", atpūtas komplekss "Rožmalas", Mežotnes pils, kafejnīca "Ozollāde" un viesu nams "Baltā māja". Ēdinātāji sagatavojuši dažādus ēdienus, kuru cena nepārsniedz piecu eiro robežu. Savukārt kafejnīca "Baltā māja" šīs nedēļas ietvaros organizēšot īpašu pasākumu - "Latviskās dzīres", kas norisināsies 14. novembrī.

Ja "Bauskas kafejnīcu patriotiskā nedēļa" gūšot atsaucību, TIC plāno to iedibināt par tradīciju.

Kafejnīcu piedāvājumu skatiet šeit.

Ko apskatīt Bauskā?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!