Cēsis ir viena no skaistākajām un vēsturiski nozīmīgākajām Latvijas pilsētām, kas jebkurā gadalaikā, bet jo īpaši vasarā ir brīnišķīga atpūtas vieta. Agro rītu burvība brīvdienās, pirms kāds cits vēl ir modies, ir īpaša. Lūk, poētisks Jurģa Rudmieža un "KIDDIN" veidots video, kurā rīta agrumā redzamas Cēsis no putna lidojuma.

Jāatgādina, ka jau šajā nedēļas nogalē pilsētas pilsdrupās ieskanēsies Imantdienu tradicionālais koncerts, tāpat turpinās arī Cēsu Mākslas festivāls. 

Piektdien, 10.jūlijā, pulksten 20 notiks kinorežisora Jāņa Putniņa veidotās avangarda filmu programmas "Ziemeļi" seansi. Fonoklubā pulksten 22 sāksies Alis P koncerts.

Foto: Publicitātes foto

Sestdienas centrālais notikums neapšaubāmi būs Imantdienas, kas pulksten 20 sāksies Pils parkā. Savukārt pulksten 18 Cēsu Sv.Jāņa baznīcā notiks komponistes Indras Rišes autorkoncerts "Šamanis pilsētā". Mākslas festivāla pasākums sestdien būs "Solodziesmu vakars. Rainis un Aspazija puķu tirgū", kas sāksies pulksten 19 vecajā tirgus paviljonā. Mākslas telpā "Mala" pulksten notiks jau otrā "Kasešu nakts". 

Sestdien un svētdien Cēsīs būs iespēja vērot arī elpu aizraujošas sacensības - notiks motoparaplānu slaloma sacensības pie viesu nama "Laso". 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!