Šo ceturtdien, 26. februārī, LTV1 atgriežas skatītāju simpātijas iekarojušais LV jaunatklāšnas raidījums TE! Šī būs raidījuma sestā sezona, un tā solās būt vēl aizraujošāka un piedzīvojumiem bagātāka. Jaunajā sezonā raidījumam klāt nākusi gan jauna rubrika, gan paplašināti tā apvāršņi – Latvijas jaunatklāšanas stāsti būs klausāmi arī radio SWH.

Raidījuma pirmā epizode skatāma jau šo ceturtdien, 26. februārī, plkst. 21.15 LTV1 ar atkārtojumu svētdienās plkst.23.45. Šajā raidījumā "TE! Vietējie" Gustavs Terzens un Marta Selecka dosies uz Ragaciemu burties, un ļausies iluzionista maģijas pārsteigumam. Māris Olte Cēsīs veiks īstus eksperimentus, lai ieskatītos neredzamajā, kas ir mums visapkārt un uzpūstu milzīgāko ziepju burbuli, bet Pauls Timrots Aizputē iejusties nejaušā tūrista lomā.

Savukārt, sākot jau no 28. februāra līdz 18. aprīlim, astoņus sestdienas rītus plkst. 10.00 TE! ciemosies arī SWH studijā, lai sniegtu iespēju TV raidījuma skatītājiem un radio klausītājiem uzdot savus interesējušos jautājumus un uzzināt atbildes par Latviju no raidījuma zinātkārajiem vadītājiem un viņu stāstu personāžiem. Šo sestdien "TE! Testa" aizkulises atklās un uz jautājumiem atbildēs Pauls Timrots.

Arī televīzijas raidījums ir piedzīvojis paplašināšanos - tā saturam šajā sezonā pievienojusies jauna tematiskā sadaļa – "TE! Pats", kuru vadīs pasaules elpu iepazinusī žurnāliste un modele Līva Oliņa. "TE! Pats" pētīs un izzinās latviešu garīguma plašumus, iepazīstot spēcīgas personības un viņu dzīves vidi. Neizpaliks tikšanās arī ar jau pazīstamajiem raidījuma vadītājiem. "TE! Vietējie" Marta Selecka un Gustavs Terzens turpinās atklāt vietējo ļaužu iedvesmas stāstus. "TE! Rīga" Māra Sleja meklēs urbānās pērles galvaspilsētā un tās tuvākajā rādiusā, atklājot ko Rīga piedāvā alternatīviem ceļotājiem, kā arī ieteiks oriģinālus brīvdienu pavadīšanas padomus ģimenēm. "TE! Tests" Pauls Timrots turpinās iejusties nejaušā tūrista lomā, lai vērtētu tūrisma infrastruktūru ārpus Rīgas. "TE! Dara" Dace Grimze un Māris Olte atklās Latvijas darītājus - sava amata pratējus, cilvēkus ar vēsturisko tradīciju bagāžu, kas zina, kā to pielāgot modernajai pasaulei. Tāpat arī šajā sezonā turpināsies nu jau par Vislatvijas akciju kļuvušās raidījuma simbolikas TE! grābekļa slēpšana Latvijas plašumos. 

"TE!" veido VFS Films, Latvijas vides aizsardzības fonds, DNB pensiju plāni un Latvijas Televīzija, lai apzinātu un atspoguļotu vietējās vērtības un masveidā popularizētu vietējo tūristu ceļošanu visās gada sezonās. Raidījuma sadarbības partneri ir Latvijas Pasts, Galerija Centrs, Rīgas Viļņi, žurnāls "Ir", Rīgas Laiks, Delfi un radio SWH.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!