Foto: Airita Erte

Šajā nedēļas nogalē visā Latvijā valdīs liela rosība - Lielās talkas dienā daudzi dosies sakopt savu zemi, citi savukārt brauks uz Kuldīgu skatīt lidojošas zivis, bet kādam labākā izklaide būs izstādes par "Titāniku" apmeklējums vai izstaigāšanās pa ziedošo Babītes mežu. Lūk, piecas idejas ģimeniskām brīvdienām!

Talko visā Latvijā

Foto: Publicitātes foto

Lido zivis Kuldīgā

Foto: DELFI Aculiecinieks

Labdarība, pūkaiņi un gadatirgus Lēdmanē

Aizraujoši stāsti uz 'Titānika'

Foto: Vida Press

Rīgas Sporta manēžā apskatāma izstāde "Titanic The Exhibition".
Izstādi veido vairāk nekā 375 vēsturiski artefakti, kas atradās uz Titānika vai tā līdzinieka – kuģa Olimpija (Olympic), līdz ar to šī ir reta iespēja iepazīt dzīvi uz lielā kuģa, pirms tas nogrima okeāna dzelmē.

Eksponātu vidū ir priekšmeti, kas nocelti no kuģa īsi pirms tā došanās ceļā uz Ņujorku, atrasti jūrā tūlīt pēc katastrofas, tādi, kurus paņēma līdzi izdzīvojošie pasažieri, kā arī priekšmeti no Džeimsa Kamerona 1997.gada filmas, kuru vidū ir arī leģendārā briljanta Okeāna Sirds kopija, kā arī Keitas Vinsletas un Leonardo Di Kaprio tērpi.
Pieaugušajiem biļete maksā 13,95 eiro, bērniem 7,95 eiro. Studentiem un pensionāriem

biļetes cena ir 9,95 eiro. Pieejamas arī ģimenes biļetes par 29,95 eiro (2 pieaugušie un 1 bērns) vai par 39,95 (2 pieaugušie un 2 – 5 bērni).

Izstāde katru dienu no plkst. 11.00 līdz 20.00

Vairāk informācijas.

Rododendru krāšņums, kas liek aizrauties elpai, Babītē

Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!