Vai zini, ko dzīvnieki dara vakara stundās, kad iestājas krēsla? Vai gribi notvert Ziemassvētku sajūtu? Atstāj pilsētā steigu, nevaļu, spožos veikalus, ikdienas rūpes un dodies uz Ziemas Naktīm Zoodārzā izbaudīt mieru, nesteidzību, svaigu gaisu, dzīvnieku tuvumu un viņu sagādātos vakara pārsteigumus, aicina Rīgas zoodārzs, kas arī šajā ziemā aicina to apmeklēt vakara stundās.

Rīgas Zooloģiskais dārzs sadarbībā ar uzziņu dienestu 1188 gada tumšākajā laikā organizē Ziemas naktis Zoodārzā. Arī šoziem līdz 25. janvārim ikvienam ir iespēja izbaudīt Ziemassvētku noskaņas vērojot dzīvniekus.

Zoodārza kases strādā no plkst. 10.00-19.00. Iekštelpu ekspozīcijas atvērtas līdz plkst. 20.30. Bet apmeklētāji pa naksnīgi izgaismotajām zoodārza takām var klejot līdz plkst. 21.00.

Vakaros, pērkot ieejas biļeti no plkst. 16.00-19.00, tā katram apmeklētājam maksā divus eiro. Apmeklētāju ērtībai zoodārzā ir izveidota autostāvvieta apmeklētājiem. Sameklējiet uzziņu dienesta 1188 kuponu lapā īpašo kuponu un saņemsiet 50% atlaidi.

24. un 31. decembrī zoodārza kases atvērtas plkst. 10.00-14.00. Šajā dienās Ziemas Nakšu baudīšana zoodārzā nenotiks.

1. janvārī Rīgas zoodārzs ir atvērts un aicina ciemos gan dienā, gan arī uz Ziemas nakts noskaņām.

Lai pastaiga nesagādātu vilšanos, organizatori apmeklētājus aicina izvēlēties laika apstākļiem un aktīvai pastaigai piemērotu apģērbu un apavus.

Pasākums Ziemas Nakts zoodārzā notiek jau vairākus gadus un šajā laikā to apmeklē vairāki desmiti tūkstoši cilvēku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!