Jaungada dienā, 1. janvārī, Jūrmalas pilsēta aicina uz jampadraci latviešu tradīcijās Dzintaru mežaparkā, kur norisināsies dejas un rotaļas folkloras ansambļa pavadībā, laimes liešana, sacensības, radošās darbnīcas un citas aktivitātes. Jampadracis notiks no plkst.12.00 līdz 16.00, bet ieeja tajā būs bez maksas.

Gan bērni, gan pieaugušie varēšot piedalīties atrakcijās, spēlēs, sacensībās – laimes liešanā, izmēģināt savas prasmes naglošanā un loka šaušanā, lekšanā maisos, doties ķekatās, sacensties pakavu mešanā un eglīšu dekorēšanas sacensībās un citās aktīvās atrakcijās. Darbosies arī masku, māla figūru, krāsaino akmeņu un citas radošās darbnīcas, sola organizatori. Par siltumu gādāšot ugunskuri, būšot pieejami arī karstie dzērieni. 

Latviešu tradīciju pasākums Jūrmalā tiek organizēts jau piekto gadu jūrmalnieku un pilsētas viesu aktīvai atpūtai un latviešu tradīciju iepazīšanai. 

Dzintaru mežaparks atrodas Jūrmalā, Dzintaros, kvartālā starp Meža prospektu, Rembates ielu un Madonas ielu. Tā ir vieta ģimenēm ar bērniem un gan aktīvās atpūtas cienītājiem, gan tiem, kas dod priekšroku nesteidzīgām pastaigām. Parkā ir iekārtoti rotaļu laukumi dažādu vecumu bērniem, celiņi skrituļslidotājiem un gājējiem, skeitparks, strītbola laukumi. Mežaparkā ir skatu tornis ar 12 skatu laukumu platformām, augstākā no tām atrodas 33,5 metru augstumā. No skatu torņa paveras skats uz Jūrmalas pilsētu un Baltijas jūras piekrasti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!