Foto: DELFI
"Rīgas svētku 2014" organizatori sadarbībā ar Latvijā lielāko uzziņu portālu www.1188.lv ir izveidojuši interaktīvu karti, kurā atzīmētas visas svētku pasākumu norises vietas un sniegta īsa anotācija par katra pasākuma saturu.

"Rīgas svētku 2014" organizatori sadarbībā ar Latvijā lielāko uzziņu portālu 1188.lv ir izveidojuši interaktīvu karti, kurā atzīmētas visas svētku pasākumu norises vietas un sniegta īsa anotācija par katra pasākuma saturu.

Šī karte palīdzēs svētku apmeklētājam iegūt informāciju par pasākumu norises vietu, laiku un saturu un plānot savu braucienu ar pilsētas sabiedrisko transportu, kas svētku nogalē kursēs bez maksas. Ērtākai kartes lietošanai jebkurš var izveidot pats savu izvēlēto pasākumu sarakstu, lai vieglāk orientētos daudzveidīgajā svētku pasākumu programmā.

Arī mobilo ierīču (viedtālruņu, planšetdatoru) īpašniekiem ir pieejama Rīgas svētku karte, kurā var ērti atrast tuvākos svētku pasākumus, to atrašanās vietas un uzzināt attālumu līdz sava izvēlētā svētku pasākuma norises vietai.

Kartē ir atrodama arī informācija par gaidāmajiem laika apstākļiem svētku laikā, vietām pilsētā, kurās būs pieejams bezvadu internets, tuvākajiem bankomātiem, degvielas uzpildes stacijām u.c.

Interaktīvā karte pieejama Rīgas svētku mājaslapā.

Rīgas svētki notiks 16. un 17. augustā.

Rīgas svētkus piedāvā Rīgas dome sadarbībā ar Rīgas Brīvostas pārvaldi un Rīgas Tūrisma Attīstības Biroju, organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments kopā ar pasākumu veidotājiem – uzņēmumiem un sabiedriskām organizācijām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!