Tuvojoties aktīvajai tūrisma sezonai, Cēsu tūrisma informācijas centra speciālisti sagatavojuši krāsainu Cēsu tūrisma karti, kas gan vietējiem iedzīvotājiem, gan Latvijas un ārzemju viesiem palīdzēs saņemt plašu informāciju par tūrisma piedāvājumu Cēsīs. Tā portālu "Delfi" informē pašvaldības pārstāvji.

Tūrisma kartē apkopota informācija par tūrisma apskates objektiem pilsētā, kā arī ēdināšanas, nakšņošanas, atpūtas un izklaides iespējām.

Ceļojot aktuāli ir izmanto arī navigācijas iekārtas, līdz ar to visiem objektiem ir norādītas GPS koordinātas, bet tiem, kas ceļo bez sava transportlīdzekļa, vērtīga būs informācija par auto un velo nomu.

Ceļotājiem noderīga būs informācija par autostāvvietām, bankām un interneta punktiem Cēsīs. Kartē ir atrodami pilsētas dažāda garuma un grūtības pakāpju pastaigu maršuti un informācija par gidu pakalpojumiem.

Saturu papildina arī neliels ieskats pilsētas vēsturē. Kartē ar attiecīgu simbolu atzīmēti tie uzņēmumi, kas piedāvā atlaides "Cēsu Drauga kartes" īpašniekiem.

Kartes ir bez maksas un pieejama latviešu, angļu, krievu un vācu valodās Cēsu Tūrisma informācijas centrā, Pils laukmā 9.

Tūrisma kartes būs saņemamas arī Cēsu un tuvējās apkārtnes tūrisma uzņēmumos, citu pilsētu tūrisma informācijas centros, kā arī elektroniskā versijā Cēsu tūrisma mājas lapā www.tourism.cesis.lv.

Doties virtuālā pastaigā pa Cēsīm iespējams šeit -
http://www.cēsis

turisms.cesis.lv/lv/virtuala-ture/

Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!