Foto: Publicitātes foto
Karostas cietumā ieradušies Sibīrijas televīzijas pārstāvji, lai filmētu dokumentālo filmu par ekstrēmo tūrismu. Filmēšanas grupa no Omskas pavadīs veselu dienu ieslodzījumā cietumā, lai nofilmētu materiālu dokumentālajai filmai, kas veltīta neparastam tūrismam visā pasaulē. Tā portālu "Delfi" informē cietuma pārstāvji.

Karostas cietuma piedāvājums ir ļoti populārs Liepājas viesu vidū. Realitātes šovs, kura laikā tūristi iejūtas ieslodzīto lomās, nakšņošana kamerās, nopratināšana un pat cietumsargu skarbā attieksme, tas ir tas, ko var izmēģināt katrs tūrists. 

Omskas televīzijas kompānijas dokumentālais projekts pastāstīs Omskas iedzīvotājiem, ko Karostā var izbaudīt ekstrēmā tūrisma piekritēji.

Pirms tam Omskas televīzijas kompānijas filmēšanas grupa strādāja Indijā, kur filmēja materiālu par graustu tūrismu, kā arī klejoja pa Čehijas galvaspilsētu Prāgu kopā ar gidu - bezpajumtnieku, izmēģinot bezpajumtnieku tūrismu.

Karostas cietumā nofilmētais materiāls tiks ņemts par pamatu arī vienai no televīzijas pārraidēm par tūrisma tēmu "Zaļais koridors" ("Зелёный коридор"), ko demonstrē Omskas televīzijas kanāls "Продвижение".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!