Foto: DELFI

Otrdien, 19. maijā, Ungārijas zemo cenu aviokompānija "Wizz Air" Varšavā un debesīs virs Polijas svinēja savu 11. jubileju, prezentējot jaunās stjuartu formas un kompānijas vizuālo tēlu. "Wizz Air" vadītājs Jozefs Varadi Turismagids.lv pastāstīja, ka kompānijai ir lieli plāni arī Baltijā un tā jau pašlaik aktīvi runājot ar vairākām vietējam lidostām.

Foto: DELFI

"WizzAir" jau šajā septembrī plāno paplašināt savu galamērķu skaitu no Viļņas, divas reizes nedēļā lidojot uz Glāzgovu, Kijevu un Minheni – Memingemu, tādējādi no Viļņas piedāvājot 21 galamērķi. Varadi apstiprināja, ka viņi esot runājuši arī ar Tallinas un Tukuma lidostām, bet konkrētus plānus vēl neatklāja, piebilstot, ka Baltija ir ļoti perspektīvs tirgus, kurā viņiem esot lieli plāni. Savukārt no Polijas nākamgad Wizzair plānojot pārvedāt piecus miljonus pasažieru. Savukārt kopējais "Wizzair" pārvadāto pasažieru skaits nākamgad plānots 20 miljoni.

2003. gada septembrī dibinātās "WizzAir" pirmais lidojums notika no Katovices Polijā 2004. gada 19. maijā ar tālejošu mērķi izveidot zemo cenu aviosabiedrību, kas darbojas no Centrāleiropas un Austrumeiropas. Šodien lidsabiedrība paziņo par savu atsvaidzināto zīmolu un lidmašīnas krāsojumu.

Pirmajos 11 gados aviosabiedrība ir pārvadājusi 90 miljonus pasažieru, izaugusi no jaunas lidsabiedrības platformas līdz 59 lidmašīnām ar vairāk nekā 380 maršrutiem 38 valstīs.

Dažu pēdējo mēnešu laikā "Wizz" ir uzņēmusies atjaunināt savu zīmolu, un šodienas atsvaidzinātā zīmola. "Wizz" zīmolam tagad ir jauns, spilgtāks izskats un noskaņa. "Wizz" plāno arī atklāt jaunu mobilo lapu un piedāvāt ērtāku lidojumu meklēšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!