Foto: Publicitātes foto

Zemo cenu lidsabiedrība "Wizz Air" no maija ieviesīšot sēdvietu piešķiršanu, informēja "Wizz Air" pārstāve Olga Kazaka. Atsevišķos maršrutos no 4. maija un visos WIZZ maršrutos no 19. maija pasažieriem tikšot nodrošināta bezmaksas sēdvietu piešķiršana, kas no 8. aprīļa kļūšot par rezervēšanas procesa sastāvdaļu.

Ja tas būs iespējams, "Wizz Air" piešķiršot blakus sēdvietas pasažieriem, kuri ceļo kopā viena rezervējuma ietvaros. Jebkurā laikā līdz pat trim stundām pirms izlidošanas vietnē wizzair.com vai WIZZ mobilajās lietotnēs pasažieri varēšot mainīt piešķirto sēdvietu un izvēlēties citu sēdvietu par maksu, sākot no viena eiro. Iecienītās sēdvietas, piemēram, priekšējā rindā ātrai izkāpšanai vai sēdvietas ar papildu vietu kājām, rindas kārtībā varēšot rezervēt par augstāku maksu atkarībā no pieejamības.

Wizz Air sēdvietu piešķiršana izmēģināta atsevišķos maršrutos (Budapešta–Barselona, Katovice–Londona, Bukareste–Dortmunde) no 4. maija un pēc tam no 19. maija ieviesta visos 360 Wizz Air maršrutos no 110 lidostām 37 valstīs.

Pasažieriem, kas pirms 8. aprīļa ir rezervējuši biļetes lidojumiem ar sēdvietu piešķiršanu, sēdvieta tikšot piešķirta, kad viņi reģistrēsies lidojumam, savukārt pasažieriem, kuru pašreizējais rezervējums ietver WIZZ papildu vietas kājām un WIZZ rezervētas vietas pakalpojumu, būs iespēja izvēlēties sēdvietu bez papildu maksas.

Programmu WIZZ Premium un WIZZ Privilege Pass dalībnieki varēšot bez maksas izvēlēties jebkuru sēdvietu, kā arī turpināt izmantot prioritāro iekāpšanu, lai izvairītos no rindām. Turklāt no 8. aprīļa Wizz Air samazināšot prioritārās iekāpšanas maksu tikai līdz diviem eiro.

"Wizz Air" ir lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā*, kas ekspluatē 55 lidmašīnu Airbus A320 parku un piedāvā lidojumus vairāk nekā 360 maršrutos no 21 bāzes, savienojot 110 galamērķus 37 valstīs. Wizz Visus lidojumus veic lidmašīnas Airbus A320 ar 180 sēdvietām. No Rīgas "Wizz Air" vasaras sezonā piedāvās lidojumus uz 11 galamērķiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!