Foto: Shutterstock

Paziņojums visām Elizabetēm Galaherēm (Elizabeth Gallaghers): Vai vēlaties bezmaksas ceļojumu apkārt pasaulei? Tieši šādu piedāvājumu izteicis kāds puisis vārdā Džordans Aksani (Jordan Axani), jo viņš meklē sievieti, kam ir tāds pats vārds kā viņa bijušajai draudzenei, lai izmantotu jau iegādātās ceļojuma biļetes. Džordanam ir 28 gadi, viņš dzīvo Toronto, Kanādā, un strādā par nekustamo īpašumu mākleri.

Viņš savu sapņu ceļojumu izplānojis un iegādājies biļetes martā, kad abi ar draudzeni Elizabeti vēl bijuši kopā, bet, tā kā pāris izšķīries, decembrī plānotajam braucienam, Aksani portālā reddit.com meklē citu līdzbraucēju. "Ikviens, kas izbaudījis arhaisko biļešu atgriešanas sistēmu, sapratīs, ka vārda nomaiņa biļetēm ir vesels pārbaudījums," savā mājaslapā skaidro jaunais vīrietis. 

Ceļojumam jāsākas 21. decembrī ar lidojumu no Ņujorkas uz Milānu, tad 28. decembrī paredzēts lidojums no Prāgas uz Parīzi, 29. decembrī - no Parīzes uz Bangkoku, 7. janvārī – no Bangkokas uz Ņūdelī un 8. janvārī no Ņūdelī uz Toronto.

Puisis sludinājumā arī apliecina, ka nemeklē jaunu draudzeni, kas viņu izklaidēs ceļojumā, un, ja sieviete vārdā Elizabete Galahere negribēs ar viņu ceļot kopā, viņa varot to nedarīt, vien izmantot biļetes pēc saviem ieskatiem. Savukārt, ja viņa gribētu, Džordans labprāt izklaidētos un apskatītu pasauli kopā, un tad jau redzēšot, kas sanāks, teikts sludinājumā.

Tomēr ir arī daži noteikumi un kritēriji, kam meitenei jāatbilst – viņai jābūt gudrai un izglītotai, jāgrib ceļot, viņu jāsauc Elizabete Galahere un viņai jābūt Kanādas pilsonei, jābūt gatavai uz spontāniem piedzīvojumiem un kādu dienu jāizdara kaut kas tikpat labs kā ceļojuma izmaksāšana svešam cilvēkam kādam citam.

Kā liecina puiša ieraksti pie sludinājuma, šī ziņa internetā ātri vien ir kļuvusi populāra un viņš saņēmis vēstules sociālajos tīklos gan no Elizabetēm Galaherēm, gan daudziem citiem. Par to raksta arī daudzi pasaules lielākie mediji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!