Foto: Shutterstock

Nesen Latvijas Tūrisma attīstības valsts aģentūra prezentēja jaunos video, ar ko paredzēts reklamēt Latviju ārzemēs (noskaties klipus), stāstot par tās skaistumu un neatkārtojamību. Nolēmām palūkoties, kā sevi reklamē citas - tuvākas un tālākas valstis, izmantojot video.


Grieķija


Grieķi sevi pozicionē kā tūrisma dzimteni. Vietu, kur ceļošana sākusies un video tiek prezentētas vērtības, kas ir nezūdošas un laiks tās nespēj ietekmēt. Visas vietas Grieķijā esot tik skaistas, brīnumu pilnas un neatkārtojamas, ka tā noteikti jāapmeklē. Tempļi, pilis un baznīcas, cukura graudiem līdzīgie ciemi, kalni un jūra – viss ir apskates vērts.

Grieķijas tūrisma devīze ir „Grieķija – galamērķu pasaule. Tūkstošiem zemju un salu”. 
Visus Grieķijas tūrisma klipus var noskatīties šeit. 

Igaunija

Lielbritānija


Apvienotajai karalistei tūristu piesaistei izveidots interaktīvs klips, kurā pats skatītājs var izvēlēties, ko vēlas skatīties vai darīt un visas izvēles kārtojās kopējā kolāžā, parādot valsts dažādību. Turklāt uzsvērts, ka Lielbritānijā gaidīts ikviens.

Taizeme

Berlīne


Tā kā Vācija ir federāla zeme, pārsvarā tās pilsētas un zemes reklamējas atsevišķos video. Berlīne savā reklāmā izmanto pagātnes un tagadnes mijiedarbību, kas savijas neprātīgā virpulī un dzīves baudīšanā. Tiek uzsvērts tās kosmopolītisms, kultūra, ražošana, plašās iespējas un atvērtība.

Islande

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!