Kanāriju salas ir kļuvušas par vienu no Latvijas ceļotāju iecienītākajiem ceļojumu galamērķiem, īpaši, rudens un ziemas sezonās. Un pamatoti – septiņas brīnišķīgās, saules pielietās zemes strēles piedāvā daudzveidīgas atpūtas iespējas – dabas parki, neskarta daba, ūdensatrakciju parki, pludmales un vēl un vēl... "Delfi Ceļojumi" apkopoja tās vietas, bez kuru apskatīšanas jūsu Kanāriju salu apmeklējums nebūs pilnīgs.

Timanfaya nacionālais parks


Timanfaya nacionālajā parkā, vienā no Kanāriju salām Lanzarotē, iespējams sajusties kā Arābijas tuksnesī. Vislabākais veids, kā dabas parku apskatīt visā tā krāšņumā un plašumā ir pārvietojoties kamieļa mugurā, turklāt pa ceļam apskatot arī salas ziemeļu daļu, kurā pazemes un virszemes alās iebūvēt bāri un restorāni.

Teides vulkāns


Tenerifes salas centrā atrodas Mount Teide vulkāns, kas stiepjas 3,7 tūkstošu metru augstumā virs jūras līmeņa. Tas ir trešais lielākais vulkāns pasaulē un Spānijas augstākā virsotne. Kamēr daži tūristi izvēlas doties ekskursijā apskatīt aktīvo vulkānu, citi dodas pārgājienā pa vulkāna teritorijā izveidoto nacionālo parku.

Loro parks

Maspalomas ūsensatrakciju parks


Piedzīvojumu un izklaides mīļotāji var doties uz Maspalomas ūdens atrakciju parku un greznajiem kūrortiem, kas izbūvēti vairākās salās. Visu cauru gadu tajos iespējams veldzēties, baudot sauli un peldoties siltajos baseinos. Kanāriju salas ir ideāli piemērotas atpūtai!

Ūdens aktivitātes


Un, protams, ūdenssports! Kanāriju salas ir sērfotāju un burātāju paradīze. Bet, ja ar ūdenssportu esat uz "jūs", varat doties safari braucienos ar ūdensmotocikliem, nirt kopā ar bruņurupučiem vai doties izbraucienos ar jahtām vai kuģīšiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!