Viena no neiztrūkstošākajām nodarbēm ceļojumu laikā ir redzēto ainavu iemūžināšana, tā saglabājot atmiņas par burvīgo mirkli arī taustāmā formātā. Kāds pāris ceļojumos gūtos iespaidus gan nolēmis fiksēt nedaudz citādā veidā, kā ierasts, vēstī "Mnn".

Murats Osmans un viņa draudzene Natālija Zahārova, šķiet, apceļojuši visu pasauli. Vismaz tā liecina fotogrāfa Facebook lapā ievietotās fotogrāfijas, kas ieturētās vienotā stilā – sava mīļotā vīrieša roku satvērusi Natālija, kura atrodas leģendāru un visā pasaulē zināmu, kā arī mazāk slavenu, eksotisku ainavu priekšā.

Kā atklāj pāris, unikālais fotogrāfiju stils aizsākās Barselonā, kad meitene centās savu puisi ievilkt kadrā. Viņas centieni palika bez rezultātiem, tomēr radīja ideju uzņemt veselu sēriju šādā kompozīcijā veidotu attēlu.

Fotogrāfijas apvienotas kolekcijā "Follow me", un, kā stāsta Murats, to ideja ir iedvesmot cilvēkus doties pretim saviem piedzīvojumiem. Tāpat fotogrāfs pajokojis, ka viņa veiksmes pamatā nav brīnums, vien sekošana cilvēkam, kuru viņš ļoti mīl.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!