Foto: Reuters/Scanpix
Lielbritānijas luksusa tūrisma aģentūra Hurlingham Travel saviem klientiem piedāvā vēl nebijušas brīvdienas: ceļojumu uz pilnīgi visām UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā iekļautajām vietām.

Ekstravagantās brīvdienas vienai personai izmaksās 445 000 mārciņu, turklāt ceļojumā ir jādodas vismaz 2 cilvēkiem. Labās ziņas gan ir tās, ka no šīs iespaidīgās summas 5000 mārciņu tiks ziedoti UNESCO fondam.

Šī eksotiskā piedzīvojuma ietvaros tiks pabūts 157 pasaules valstīs un ceļā tiks aizvadīti aptuveni 2 gadi. Pašlaik UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā ir iekļauts 981 objekts, tomēr drošības apsvērumu dēļ kāds no tiem varētu arī palikt neapskatīts.

Iespēju robežās ceļotājiem tiks nodrošināts arī augstākais komforts - lidošana biznesa klasē un nakšņošana luksusa viesnīcās. Tomēr jārēķinās ar to, ka ne visās valstīs būs pieejamas lidmašīnas ar ādas sēdekļiem un šampanieti.

Brauciena laikā tiks apskatīti tādi pasaulslaveni objekti kā Tadžmahals, Angkor Wat templis, Ēģiptes piramīdas, Alhambras pils, Maču Pikču, Stounhendža, Lieldienu sala, Vatikāns un Ķīnas Aizliegtā pilsēta. Ekskursijas, protams, notiks gidu vadībā.

Šis pavisam noteikti ir viens no aizraujošākajiem un skaistākajiem ceļojumiem, ko uz šīs zemes vispār ir iespējams noorganizēt. Turklāt ceļotājiem tas garantēs vienu patiešām iespaidīgu fotoalbumu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!