Foto: Vida Press
Kanādas aviokompānija "WestJet" sadarbībā ar Disneja filmu studiju pārkrāsojuši vienu no savām lidmašīnām, uz gaisa kuģa attēlojot visas pasaules bērnu iemīļotās multfilmas "Ledus sirds" ("Frozen") varoņus.

"Ledus sirds" ir ieguvusi visu laiku populārākās multfilmas titulu un iegūlusi daudzu bērnu sirsniņās. Tagad viņi redzami arī uz lidmašīnas.

Uz lidaparāta astes tagad gozējas divas galvenās animācijas filmas varones – Anna un Elza, kas iemiesojot sniega maģiju un māsu saskaņu. Tāpat uz lidmašīnas var atrast arī mīlīgo sniegavīriņu Olafu, kas izbauda vasaras dienu pludmalē, vēsta Vida Press.

Foto: Vida Press

Lidmašīna savu jauno izskatu ieguvusi Fortvērtā, Teksasā. Seši krāsotāji 21 dienu pārkrāsojuši lidaparātu, strādājot 12 stundas diennaktī. Kopumā "Ledus sirds" varoņu iemūžināšanai uz lidmašīnas izlietoti 643,5 litri krāsas, kam pievienoti vizuļi, lai multfilmas varoņi mirdzētu.

Arī lidmašīnas salona interjers ir izrotāts ar multfilmas varoņiem – tie redzami gan uz skapīšiem virs pasažieru galvām, gan uz galvas balstiem un citur.

"Šī lidmašīna attiecības starp "WestJet" un Disneja studiju paceļ pavisam citā līmenī," saka Bobs Kamings, "WestJet" viceprezidents. "Pirms diviem gadiem tika radīta mūsu pirmā Disneja multfilmu lidmašīna #hashMagicPlane, un vienalga, kurp tā lido, tā vienmēr pievērš visvairāk uzmanības un ir visfotografētākā lidmašīna "WestJet" pastāvēšanas vēsturē."

Kamings arī pastāstījis, ka šis projekts ildzis vairāk nekā gadu un turēts lielā slepenībā. Par to zinājuši vien daži aviokompānijas darbinieki un Disneja studijas mākslinieki.

Šāda lidmašīnu pārkrāsošana nav nekas neierasts. Lūk, pasaules krāsainākie lidaparāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!