Foto: DELFI
Atvaļinājums parasti ir domāts lai relaksētos un pilnībā aizmirstu visu pārējo pasauli. Tomēr reizēm cilvēki pie tā piestrādā tik daudz, ka savos viesnīcu numuriņos aizmirst dažādas personīgās mantas. Un tieši šajā brīdī viesnīcu uzkopšanas personālam sanāk saskarties ar dažādiem brīnumiem. "Delfi Ceļojumi" piedāvā dīvaināko priekšmetu apkopojumu, ko cilvēki ir aizmirsuši savās viesnīcās.

Kāju protēzes


Lai cik neticami tas izklausītos, tā patiešām ir realitāte. Travelodge viesnīcu ķēdē viena gada laikā ir aizmirstas pat 80 kāju protēzes. Jādomā gan, ka tās nav piederējušas pašiem ceļotājiem, jo diezin vai ko tādu varētu tik viegli nepamanīt. Pie šīs kategorijas varētu pieskaitīt arī zobu protēzes un pat stikla aci.

Krūšu implanti

Foto: Reuters/Scanpix

Kāda kliente, kurai bija paredzēta plastiskā operācija, pašu svarīgāko lietu – krūšu implantus aizmirsusi savā viesnīcas istabā.

Dzīvnieki


Arī cilvēka labākajiem draugiem nākas ciest no saimnieku aizmāršības. Šajā kategorijā ietilpst ne tikai suņi, bet arī kaķi, truši, papagaiļi, zirgi, zirnekļi, ķirzakas, čūskas, gliemeži un dzīvi krabji. Viens no neparastākajiem atradumiem ir bijusi neliela haizivs, ko kāds ceļotājs atstājis viesnīcas numuriņa vannā. Dīvainības ziņā neatpaliek arī kaza, kas bijusi saģērbta kā Abrahams Linkolns.

Ģimenes locekļi

Foto: AP/Scanpix

Jā, varbūt reizēm ceļojums kopā ar ģimenes locekļiem var izrādīties briesmīgs, tomēr šā vai tā tas nav attaisnojums kādu aizmirst viesnīcas numuriņā. Ceļotāji ir aizmirsuši savas mātes, sievas un pat sievasmātes pelnus.

Kāzu kleita

Foto: PantherMedia/Scanpix

Varbūt šī tomēr nebija "mūža skaistākā diena"?

Skelets

Foto: Publicitātes foto

Kostīmi

Foto: AFP/Scanpix

Šeit atrodams viss, sākot no Power Rangers un Zvaigžņu karu varoņu tērpiem, līdz pat zirga un pērtiķa kostīmiem.

Auto atslēgas

Foto: DELFI

It kā nekas neparasts, bet ja atslēgas ir no Porsche 911, Ferrari vai Bugatti situācija ievērojami mainās.

Parūkas

Foto: PantherMedia/Scanpix

Varbūt pirms viesnīcas pamešanas piemirsās ieskatīties spogulī?

Harija Potera zizlis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!