"Iemīlējos Tallinā. Gaidīju, ka sastapšu piedzērušos čaļu grupiņas un padomju vēsmas, bet tā vietā ieraudzīju neparastu un unikālu pilsētu pārpilnu nelieliem veikaliņiem, veselīgas pārtikas cienītāju restorāniem, satriecoši skaistiem parkiem un festivāliem, kas notiek visu gadu. Noteikti atgriezīšos!" par savu šīpavasara ceļojumu uz kaimiņvalsts galvaspilsētu Tallinu raksta Viktorija Filpota (Victoria Philpott), ceļojumu un festivālu blogere no Londonas.

Visas Vikijas fotogrāfijas var apskatīt un ierakstu par Tallinu lasīt šeit. 

Par sevi viņa saka, ka labprāt “blogo” par saviem ceļojumiem un festivālu apmeklējumiem, un to var izlasīt interneta vietnē  vickyflipfloptravels.com. Viktorija gada laikā apmeklējusi vairāk nekā 50 valstis gan viena, gan kopā ar draugiem, bet ar saviem ceļojumu aprakstiem viņa vēlas iedvesmot cilvēkus ikgadējā atvaļinājuma laikā izkāpt no savas komforta zonas un iepazīt kādu vēl neredzētu pasaules daļu, un līdz ar to arī kādu vēl neapzinātu daļu sevis. Viktorijas piedzīvojumiem var sekot viņas Facebook and Instagram profilos.

Lūk, kā viņa redzēja Tallinu! (nevienas fotogrāfijas uzlabošanai neesot izmantota kāda speciāla programma. Tās uzņemtas ar Olympus PEN E-PL7 Touchscreen kameru) Šīs fotogrāfijas sociālajos tīklos jau izpelnījušās lielu atzinību Igaunijā un daudz kur citur. Tās atzinīgi novērtējis arī Igaunijas prezidents Tomass Henriks Ilvess.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!