Foto: DELFI
ASV iedzīvotāji atzīti par vissliktākajiem tūristiem, vēsta "The Independent", atsaucoties uz portāla "Travel Zoo" pētījumu. Tiek norādīts, ka aptaujā par kaitīgiem ieradumiem ceļojumu laikā piedalījušies apmēram 9,5 tūkstoši cilvēku no ASV, Kanādas, Lielbritānijas, Vācijas un Ķīnas.

Aptaujas rezultāti liecina, ka 64% amerikāņu kaut reizi ceļojuma laikā nokārtojuši dabiskās vajadzības baseinā. Turklāt ASV iedzīvotāji šajā reitingā visbiežāk atzinuši, ka zog no viesnīcām kosmētikas piederumus un dvieļus.

Tāpat amerikāņi atzinuši, ka nereti izliekas par sasirgušiem, lai paildzinātu brīvdienas par vēl vienu dienu.

Saskaņā ar "Travel Zoo" veikto aptauju valstis, kuru iedzīvotāji visbiežāk ceļojot kārto dabiskās vajadzības baseinā ir ASV (64%), Kanāda (58%), Lielbritānija (46%), Vācija (44%), Ķīna (41%).

Savukārt aptaujas daļā, kurā tiek uzdoti jautājumi par savu partneru krāpšanu ceļojumos, "Travel Zoo" iegūtie dati liecina: savas otrās pusītes visbiežāk krāpj Vācijas iedzīvotāji (10%).

Salīdzinājumam - 5% Ķīnas iedzīvotāju, 4% britu, 3% amerikāņu un 2% kanādiešu ceļojumu laikā krāpj savus partnerus, liecina aptaujas dati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!