Foto: Publicitātes foto

Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic 26.oktobrī uzsāks ziemas sezonu ar četriem jauniem maršrutiem, informēja Jānis Vanags, airBaltic Korporatīvo komunikāciju viceprezidents. Uzsākot ziemas sezonu, airBaltic piedāvās tiešos lidojumus no Tallinas uz Parīzi, kā arī no Viļņas uz Amsterdamu. airBaltic no Rīgas ieviesusi jaunus maršrutus uz Maskavas Vnukovas lidostu, kā arī piedāvās jaunu ziemas brīvdienu galamērķi – Popradu Slovākijas Tatros.

No Tallinas uz Parīzi un no Viļņas uz Amsterdamu lidojumi tiks nodrošināti četras reizes nedēļā, bet no Rīgas uz Maskavu - piecas reizes. Savukārt no Rīgas uz Popradu paredzēts nodrošināt vienu lidojumu nedēļā. 

airBaltic ziemas sezonā sola arī uzlabot pakalpojumus, nodrošinot lielākas lidmašīnas maršrutos ar augstu pieprasījumu un nosakot ērtākus izlidošanas laikus ziemas brīvdienu maršrutos no Rīgas uz Cīrihi, Vīni, Minheni un citām pilsētām.

"Pārceļot airBaltic izlidošanas laikus uz agrām rīta stundām, nodrošinām vairāk laika, lai izbaudītu tādas pilsētas kā Vīni, Parīzi, Prāgu un Amsterdamu. Turklāt pasažieriem, kas sāk savu ceļojumu šajās lidostās, tiks nodrošināti uzlaboti savienojumi no Rīgas uz Baltijas reģionu, NVS vai Skandināvijas valstīm," sola airBaltic komercdirektors Kristofs Vjate norāda. "Mūsu jaunie Viļņa-Amsterdama un Tallina-Parīze maršruti stiprina Baltijas reģiona savienojumus ar Rietumeiropu un galamērķiem visā pasaulē. Jaunais Rīga-Maskava Vnukova maršruts sadarbībā ar Transaero papildinās pašreizējos lidojumus uz Šeremetjevas un Domodedovas lidostām, piedāvājot papildu ceļošanas iespējas uz šo pilsētu vai tālākiem galamērķiem ar mūsu partneru aviokompānijām. Poprada ir mūsu jaunais slēpošanas galamērķis nogāžu un pūdersniega cienītājiem."

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!