Foto: LETA

No šī gada 29.marta Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic uzsāks lidojumus deviņos jaunos maršrutos, kas savienos Baltijas reģionu ar Eiropu, Tuvajiem Austrumiem un NVS valstīm, informēja aviokompānijas, korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags.

Vasaras sezonā "airBaltic" sāks lidojumus vairākos jaunos tiešos maršrutos no Rīgas, Tallinas, Dortmundes un Frankfurtes. airBaltic savai galamērķu kartei pievienojusi arī lidojumus no Rīgas uz Olborgu (Dānijā), Hēringsdorfu (Ūzedomas salā, Vācijā), Dubrovniku (Horvātijā), Salonikus (Grieķijā), Rodas salu (Grieķijā) un Pizu (Itālijā). Pilns airBaltic piedāvāto lidojumu saraksts pieejams uzņēmuma mājaslapā www.airBaltic.com.

"Ņemot vērā sarežģījumus austrumu tirgos, esam samazinājuši mūsu reisu skaitu uz austrumiem, tos aizvietojot ar papildu lidojumiem uz mūsu jaunajiem galamērķiem – iecienītām un saulainām pilsētām Vidusjūras un Baltijas jūras reģionā," norāda "airBaltic" komercdirektors Kristofs Vjate (Christophe Viatte). "Turklāt turpinām stiprināt Skandināvijas savienojumus ar Stokholmu, Gēteborgu, Kopenhāgenu un Olborgu, vienlaikus ieviešot jaunus maršrutus no Tallinas uz Berlīni un Vīni, kā arī pārceļot reisus uz agrākām rīta stundām, lai būtu iespēja pavadīt vairāk laika tādās pilsētās kā Hamburgā, Minhenē, Parīzē, Londonā, Amsterdamā, Cīrihē un Berlīnē".
"airBaltic" vasaras sezonā no Rīgas reizi nedēļā lidos uz Olborgu (Dānija), Dubrovniku (Horvātija), Rodu (Grieķija), Pizu (Itālija).

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Papildus tam, airBaltic piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Tallinas, Viļņas un drīzumā arī no Baltijas piekrastes kūrortpilsētas Hēringsdorfas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!