Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" no 9.maija uzsākusi tiešos lidojumus jaunā maršrutā no Frankfurtes un Dortmundes uz saulaino Ūzedomas salu. Šī ir pirmā reize, kad aviokompānija piedāvā tiešos lidojumus starp galamērķiem, kuri ir ārpus Baltijas valstu robežām, informē "airBaltic".

"airBaltic" komercdirektors Kristofs Vjate (Christophe Viatte): "Jauno airBaltic maršrutu atklāšana no Frankfurtes un Dortmundes uz Ūzedomas salu ir svarīgs notikums, jo tas mums paver iespēju paplašināties Baltijas jūras reģionā. Esam priecīgi, ka sadarbībā ar mūsu partneri ArGe group, varam piedāvāt šo iecienīto vasaras brīvdienu galamērķi ceļotājiem no Vācijas."

"airBaltic" no 9.maija nodrošina lidojumus no Frankfurtes un Dortmundes uz Hēringsdorfu, Ūzedomas salā vienu reizi nedēļā. Aviokompānija lidojumus veiks ar Bombardier Q400 NextGen lidmašīnu. Reģistrēšanās nodeva šiem reisiem netiks noteikta un pasažieriem lidojuma laikā tiks piedāvāts bezmaksas dzēriens – ūdens/tēja/kafija un uzkoda. Vienvirziena biļešu cenas abos maršrutos ir sākot no 149 eiro, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Pilns airBaltic piedāvāto lidojumu saraksts pieejams uzņēmuma mājaslapā www.airBaltic.com.

Ūzedomas sala atrodas Baltijas jūrā. Tā ir iecienīts aktīvās atpūtas galamērķis, jo tajā ir skaists dabas parks, bet laiskas atpūtas cienītājiem patiks baltām smiltīm klātā pludmale un atpūtas krēsli kā no 20. gadsimta 30. gadu Jūrmalas. Tāpat sala slavena ar mūzikas festivālu.

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Papildus tam, "airBaltic" piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Tallinas, Viļņas, kā arī Baltijas piekrastes kūrortpilsētas Hēringsdorfas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!