Foto: DELFI
Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" noslēgusi jaunu sadarbības līgumu ar starptautisko tūrisma operatoru "Tez Tour" par vasaras sezonas lidojumiem no Rīgas uz Bulgārijas pilsētu Varnu, portālu "Delfi" informē aviokompānijas pārstāvji.

Divi jaunie reisi nedēļā tiks sākti 2014.gada 24.jūnijā, klientiem nodrošinot ērtu ceļošanu starp abām pilsētām, kā arī tālāk uz galamērķiem Baltijā, Skandināvijā un Krievijā.

"airBaltic" komercdirektors Kristofs Vjate uzsvēris - "Jaunais maršruts ceļotājiem piedāvās lielisku iespēju apmeklēt silto un saulaino Melnās jūras pilsētu Varnu. Vasaras sezonā pārtrauksim lidojumus maršrutos, kur pieprasījums ir zemāks, kas savukārt ļaus mums uzsākt lidojumus jaunajā maršrutā."

"Tez Tour" ģenerāldirektors Baltijas valstīs Konstantīns Paļgovs: "Varna ir populārs un tūristu pieprasīts atpūtais galamērķis, tādēļ esam priecīgi un lepni, ka sadarbojamies tieši ar "airBaltic", atklājot jauno maršrutu."

"airBaltic" lidojumus no Rīgas uz Varnu veiks divas reizes nedēļā – otrdienās un piektdienās.

Aviokompānija lidojumus veiks ar Boeing 737-300 lidmašīnu un lidojuma ilgums būs aptuveni divas stundas un četrdesmit minūtes. Biļešu cena abos virzienos būs sākot no 199 eiro ekonomiskā klasē, cena biznesa klasē - 629 eiro, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

Lidojumu grafiks ir pieejams kompānijas mājas lapā www.airbaltic.com.

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!