Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" noslēgusi jaunu sadarbības līgumu ar starptautisko tūrisma operatoru "Tez Tour" par vasaras sezonas lidojumiem  no Rīgas uz Bulgārijas pilsētu Burgasu, informē aviokompānijas pārstāvji.

Divi jaunie reisi nedēļā tiks sākti 2014.gada 25.maijā, klientiem nodrošinot ērtu ceļošanu starp abām pilsētām, kā arī tālāk uz galamērķiem Baltijā, Skandināvijā un Krievijā.

"airBaltic" komercdirektors Kristofs Vjate: "Šis ir jau otrais jaunatklātais maršruts uz Bulgārijas melnās jūras piekrasti, ko mēs piedāvājam sadarbībā ar "Tez Tour". Tādēļ tagad arī Burgasu un Varnu varam pievienot plašajam atvaļinājumu galamērķu klāstam. Vasaras sezonā pārtrauksim lidojumus maršrutos, kur pieprasījums ir zemāks, kas savukārt ļaus mums uzsākt lidojumus jaunajā maršrutā."

"Tez Tour" ģenerāldirektors Baltijas valstīs Konstantīns Paļgovs: "Esam gandarīti, ka, pilnveidojot mūsu čarterreisu programmu, papildu mūsu galamērķiem Grieķijā un Turcijā, tagad varam savienot arī Baltijas reģionu ar Bulgārijas Melnās jūras piekrasti, un, sadarbībā ar "airBaltic", piedāvāt lidojumus četras reizes nedēļā - divus uz Burgasu un divus uz Varnu."

"airBaltic" lidojumus no Rīgas uz Burgasu veiks divas reizes nedēļā - ceturtdienās un svētdienās. Aviokompānija lidojumus veiks ar Boeing 737-300 lidmašīnu un lidojuma ilgums būs aptuveni divas stundas un četrdesmit minūtes.

Biļešu cena abos virzienos būs sākot no 199 eiro, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Lidojumu grafiks ir pieejams kompānijas mājas lapā www.airbaltic.com.

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

"Tez Tour" savu programmu ceļotājiem piedāvā visa gada garumā. Tūristiem ir iespēja atpūsties: Turcijā, Grieķijā, Spānijā, Ēģiptē, Apvienotajos Arābu Emirātos, Taizemē, Kubā, Dominikānā, Maldīvu salās, kā arī slēpošanas kūrortos Austrijā un Andorā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!