Latvijas aviokompānija "airBaltic" nākamā gada 28. maijā sāks lidojumus jaunā maršrutā no Rīgas uz Reikjavīku, informē aviokompānija.

"airBaltic" maršrutu tīkla pārvaldes vadošais viceprezidents Volfgangs Reiss (Wolfgang Reuss): "Jaunais maršruts sniegs lieliskas iespējas izzināt Reikjavīku, kas ar elpu aizraujošajām ainavām ir viena no iespaidīgākajām Ziemeļvalstu reģiona pilsētām. Vienlaikus ceļotāji no Islandes varēs izbaudīt jaunus, unikālus savienojumus ar Baltijas reģionu, tā kultūras pasākumiem, neatkārtojamo arhitektūru un krāšņo nakts dzīvi."

"airBaltic" no Rīgas uz Reikjavīku lidojumus veiks divas reizes nedēļā ar Boeing 737-300 lidmašīnu. Lidojums ilgs četras stundas un piecas minūtes. Vienvirziena biļetes cena būs sākot no 139 eiro, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Lidojumu grafiks ir pieejams kompānijas mājas lapā www.airbaltic.com.

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. "airBaltic" ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 99.8% akciju. "airBaltic" flotē ir 25 lidmašīnas: 13 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen.

Par 10 bezmaksas izklaidēm Reikjavīkā lasiet šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!