Latvijas aviokompānija "airBaltic" 26. decembrī sāks lidojumus jaunā maršrutā no Rīgas uz Veronu Itālijā ziemas aktīvās atpūtas cienītājiem.

"Tez Tour" ģenerāldirektors Baltijas valstīs Konstantīns Paļgovs: "Rīga – Zalcburga un Rīga – Verona būs 18. un 19. sezonas galamērķi, kurus piedāvājam sadarbībā ar "airBaltic". Jaunie maršruti nodrošinās lieliskas iespējas ceļotājiem, kas dodas uz vēsturisko Veronu Ziemeļitālijā un bauda ziemas brīvdienas Alpos. Turklāt Verona – Rīga ir kārtējais vēsturiskais galamērķis, kuru mēs kopīgi piedāvājam ceļojumu nozarē."

"airBaltic" un "Tez Tour" veiks lidojumus no Rīgas uz Veronu vienu reizi nedēļā ar Boeing 737 lidmašīnu. Lidojums ilgs aptuveni divas stundas un 30 minūtes. Vienvirziena biļetes cena būs sākot no 89 eiro, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Lidojumu grafiks ir pieejams kompānijas mājaslapā www.airbaltic.com.

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem, kā arī jaunus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!