Latvijas aviokompānija "airBaltic" nedēļas nogalē uzsāka lidojumus jaunos maršrutos no Rīgas uz Veronu un Zalcburgu ziemas aktīvās atpūtas cienītājiem, informē aviokompānijas korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags.

"airBaltic" jaunos maršrutus piedāvā sadarbībā ar tūroperatoru "Tez Tour". No 2015. gada 26. decembra lidojumi no Rīgas uz Veronu un no Rīgas uz Zalcburgu notiks vienu reizi nedēļā ar Boeing 737 lidmašīnu. Lidojums no Rīgas uz Veronu ilgs aptuveni divas stundas un 30 minūtes, savukārt no Rīgas uz Zalcburgu divas stundas un 10 minūtes. Vienvirziena biļetes cena Rīga – Verona maršrutā ir sākot no 89 eiro, savukārt Rīga – Zalcburga maršrutā ir no 99 eiro, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Lidojumu grafiks ir pieejams kompānijas mājas lapā www.airbaltic.com.

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem, kā arī piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas. "airBaltic" ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995. gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 99.8% akciju. "airBaltic" flotē ir 25 lidmašīnas: 13 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!