Foto: Publicitātes foto
Viens no lielākajiem ceļošanas priekiem ir neredzēti un elpu aizraujoši skati, kas gadās ceļā. Un vēl labāk – ja to pašu var baudīt arī pa savas viesnīcas logu, nesteidzīgā komfortā, guļot savā mīkstajā gultā. Lūk, tā ir karaliska atpūta!

Jade Mountain kūrorts Sentlūsijā


Jade Mountain kūrorts Sentlūsijā ir atpūtas vieta, kas atrodas uz kalna Sentlūsijas (St. Lucia) salā. No viesnīcas logiem paveras skats uz Karību jūrai piederošo Anse Chastanet pludmali un Piti un Gros Piton kalniem. Skats, kas pilnīgi noteikti varētu tikt drukāts uz ceļojumu pastkartēm. Lai gleznaino skatu varētu izbaudīt pēc iespējas pilnvērtīgāk, viesnīcas numuriņiem ir atvērts plānojums.

Maču Pikču Sanctuary Lodge Peru


Maču Pikču Sanctuary Lodge Peru ir vienīgā viesnīca, kas atrodas tieši blakus slavenās Inku pilsētas drupām. No viesnīcas logiem paveras skats uz 2350 metru augstumā esošo seno pilsētu, kalniem un biezajiem džungļiem. 1911. gadā amerikāņu pētnieks Hīrams Bingems atklāja Makču Pikču 15. gadsimta pilsētas drupas, kas šīs viesnīcas viesiem nu atrodas vien rokas stiepiena attālumā.

Salto Čiko viesnīca Čīlē


Salto Čiko viesnīca Čīlē ir atpūtas vieta pašā Patagonijas vidū, Torres del Paine Nacionālajā parkā, pie Salto Čiko ūdenskrituma. Šeit ceļotāji ar baudīt UNESCO biosfēras rezervāta pasargātās, cilvēku neskartās un mežonīgās dabas ainavas un kontrastus. Viesnīca veidota tā, lai būtu harmonijā ar dabu un ļautu to sajust arī viesiem.

Šangri-La viesnīca Parīzē


Šangri-La viesnīca Parīzē. Šī elegantā viesnīca atrodas Francijas galvaspilsētas sirdī, 16. apgabalā, un no tās logiem var baudīt skatu uz visiem ievērojamākajiem Parīzes tūristu magnētiem – Eifeļa torni, Luvru, Monmartru, Sēnas upi un Les Invalides. Arī viesnīcas interjers un privātais dārzs krāšņuma ziņā ne par matu neatpaliek.

Ritz-Carlton viesnīca Honkongā


Ritz-Carlton viesnīca Honkongā atvērta tikai pirms 2 gadiem, taču jau ir iekļuvusi pasaules rekordistu vidū kā augstākā viesnīca pasaulē. Tās numuriņi atrodas Honkongas Kowloon rajona Starptautiskajā Biznesa centrā un aizņem 102. līdz 118. stāvu. Tieši tādēļ no viesnīcas paveras nepārspējami skati pār Viktorijas ostu un Honkongas salu.

Oberoi Amarvilas viesnīca Indijā


Oberoi Amarvilas viesnīca Indijā atrodas tikai 600 metru attālumā no slavenā Tadžmahala - īsts 1000 un 1 nakts pasakas sapnis! Pati Oberoi Amarvilas arī varētu tikt pielīdzināta pilij – rotāta ar zeltu un marmoru, šī greznā vieta ir karaļa cienīga. Viesnīcas atpūtnieki no saules var slēpties krāšņos dārzos, baseinos un smalkos paviljonos.

Caruso Ravello viesnīca Itālijā


Caruso Ravello viesnīca atrodas Itālijas dienvidos, netālu no Neapoles. Caruso Ravello atrodas kalna virsotnē un no tās paveras skats uz debeszilo jūru, apkārtējiem kalniem un Ravello pilsētiņu. Pastkartes cienīgais skats garantē romantiskas un vizuāla baudījuma pilnas brīvdienas.

Enchantment Resort viesnīca ASV


Enchantment Resort luksusa viesnīca atrodas Bointona kanjona pakājē, ASV Arizonas štatā. Kanjona pirmie iedzīvotāji bija senās indiāņu ciltis, bet pirmie atpūtnieki uz šejieni sāka braukt 1987. gadā. Enchantment Resort pieczvaigžņu kūrortu ieskauj sarkani klinšu kalni, kas ikvienu viesi pārsteidz ar savu iespaidīgumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!