Puertoriko ir zeme, kur pavadīt brīvdienas īstenā Karību jūras pirātu garā – dodoties pārgājienos pa lietus mežiem, nirstot pasakainās pludmalēs un ieklausoties džungļu skaņās. "Delfi Ceļojumi" piedāvā ceļvedi atpūtai mežonīgajā Puertoriko.

Sanhuanas vecpilsēta


Brīvdienas Puertoriko ir jāsāk ar nelielu kultūras devu galvaspilsētā Sanhuanā, kas ir arī salas lielākā pilsēta. Visskaistākais apskates objekts šeit ir vecpilsēta, kas atrodas uz nelielas salas okeānā, ko ar sauszemi savieno 3 tilti. 16. gadsimta sākumā šajā vietā tika izveidotas pirmās spāņu kolonijas. Sanhuanas vecpilsēta ir iekļauta arī UNESCO Pasaules mantojuma sarakstā. Ievērojamākie apskates objekti ir cietoksņi Castillo El Morro un Castillo San Cristóbal, pilsētas dome Alcadia, Sanhosē baznīca un Sanhuānas katedrāle. Kad tas viss ir apskatīts, ir laiks pamest civilizāciju un doties iepazīt patieso Puertoriko.

El Yunque Nacionālais mežs


Salas austrumu daļā, mazāk kā stundas brauciena attālumā no Sanhuānas var apskatīt Puertoriko Ēdenes dārzu – El Yunque Nacionālo mežu. Šis lietus mežs ir viens no iemīļotākajiem tūristu apskates objektiem, kas ir arī ticis nominēts kā septītais pasaules brīnums. El Yunque meži atrodas kalnainā teritorijā, kurā var doties pārgājienos pa vismaz 13 pastaigu takām un redzēt upes, ūdenskritumus, eksotiskus augus un klausīties kokvaržu dziesmās. Pilnīgai El Yunque apskatei ar vienu dienu var arī nepietikt, tādēļ daudzi ceļotāji šajā vietā arī nakšņo.

Pludmales

Vieques sala

Kamujas upes alu parks

Sankristobala kanjons

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!